ExtraBo med 25 kvadrat utekänsla!
Bohusprofiler erbjuder nya 25 kvadratmetershus försedda med ett boendeutrymme i kombination med mycket glas för utekänsla och umgänge.Husen får högkvalitativa Schüco-partier som gör det lätt att öppna upp huset mot naturen och solen.Hus och glaspartier byggs här i norra Bohuslän enligt era val.

Serien består av två färdigställande alternativ
• tätt hus monterat på plats hos beställaren grundmålat
• helt nyckelfärdigt inrett hus hemma på tomten 
  
 


Bohusprofiler står för kvalité
Hos oss får Du som kund tillgång till all vår kunskap om hur Du förnyar och skapar mer livgivande ljus och värme i Ditt hus. Vi erbjuder dig flexibla produkter för att modernisera huset med personlighet. Allt från enkla glas som skyddar mot väder och vind till fullt isolerade system som ersätter väggar. Aluminium är underhållsfritt, hållbart & stabilt och kan lätt formas efter dina önskemål. Du väljer själv mått, kulör och utförande och har ett brett sortiment av handtag, beslag och tillbehör att utgå från så att du kan få Ditt personliga uttryck. Släpp in ljuset i Ditt hus !Vi hjälper Dig
Tillsammans med Dig tar vi fram förslag på lösningar så att Du kan få en känsla för hur det kommer att se ut när glasprodukterna är installerade hemma hos Dig. Genom oss får du en unik kombination av internationell design, tysk kvalitet och svensk tillverkning. Vi tar ansvar för att Din beställning blir fackmannamässigt utförd och vi drivs av att hålla högsta kvalitet och service och vi vill bli kända som de som alltid levererar det vi lovat. Vi har valt att arbeta med Schücos profiler från Tyskland då de är marknadsledande och kända för sin höga kvalitet.
Bohusprofiler AB
Telefon: +46 (0)525-72 72 00
E-post: info@bohusprofiler.se
Storemyrsvägen 3-5
457 31 Tanumshede